Sortering
119,00 NOK ,- Kjøp

Mennesket, herre over sin skjebne (202No)

Hvorfor blir man født i et bestemt land og i en bestemt familie? Hvorfor er noen friske, intelligente, rike og mektige, mens andre har en funksjonshemming eller opplever andre hindringer i livet?

119,00 NOK ,- Kjøp

Opdragelsen begynder før fødselen (203Da)

En opdragelse som begynder før fødselen… Ja, fordi den egentlige opdragelse af barnet er en ubevidst opdragelse. Barnet er ikke et lille dyr som man først begynder at dressere når det er gammelt nok.

119,00 NOK ,- eBok

Ernæringens Yoga (204No)

UTSOLGT I PAPIRUTGAVE, MEN KAN KJØPES SOM eBok på flere bokhandlere.
Dette er ingen kostholdsbok; den har faktisk lite å gjøre med kosthold. Mesteren Omraam Mikhael Aivanhov lærer oss at vår holdning overfor ernæring er mye viktigere enn hva vi spiser eller hvor mye vi spiser.

98,00 NOK ,- eBok

FREDSDUEN, INDRE FRED OG VERDENSFRED (208No)

Kan kjøpes som eBok på nettbokhandlere, f.eks ARK.no, eBok.no...


"Hvor mange er det ikke som arbeider for fred på jorden? Men hvor virkningsfullt er egentlig arbeidet deres? Hvorfor har det ikke resultert i fred på jorden? De har ikke forstått at de først og fremst må skape fred og harmoni inni seg selv, i alle cellene i kroppen, i alle partiklene i deres fysiske og psykiske vesen, slik at de fylles av og utstråler den freden som de angivelig arbeider for. Mens de skriver om fred og møtes for å diskutere det, pågår det kamper i deres indre som gir næring til krig og konflikter inni dem selv. Hvordan kan de da bringe fred til verden? Fred må først og fremst etableres i mennesket selv, gjennom dets handlinger, følelser og tanker. Først da gjør mennesket et virkelig arbeid for fred i verden."

119,00 NOK ,- Kjøp

Lyset er en levende ånd (212Da)

Lyset er den levende substans fra universet med hvilken Gud ifølge traditionen skabte verden. Det har også gennem mange år vist sine muligheder og resultater ved den endelige udvikling af laserstrålen.

119,00 NOK ,- Kjøp

Et nytt lys på evangeliene (217No)

Det som først og fremst slår en med evangeliene, er deres fortellende form. Selv om de utelater store deler av biografien til Jesus, forteller de ofte detaljert om dagliglivet hans. Læren hans blir ofte fremstilt i form av lignelser.

119,00 NOK ,- Kjøp

Auraen og menneskets åndelige sentre (219No)

"I tusenvis av år har menneskene gjort alt de kunne for å øke og forsterke opplevelsene og sanseinntrykkene som de fem sansene har gitt dem, og dette spillet på klaviaturet til de fem sansene har de kalt kultur og sivilisasjon. Men er ikke det litt snevert?
119,00 NOK ,- Kjøp

Tankens kraft (224Da)

"Den mægtigste kraft, som Gud kunne lade noen få, har han givet ånden. Og eftersom enhver tanke i sig har noget af kraften fra den ånd der har skabt den, så virker den naturligvis. Nu ved I det, og dermed er det blevet muligt for jer at blive menneskehedens velgørere.

119,00 NOK ,- Kjøp

Et blikk på det usynlige (228No)

"Dere må ikke tro at fordi om en mann eller en kvinne har mediumistiske evner, så har vedkommende adgang til alle områder i den usynlige verden. Nei, når det gjelder klarsynthet, finnes det grader som tilsvarer den renhetsgraden som den klarsynte har oppnådd.

119,00 NOK ,- Kjøp

Veier til lykken (231No)

"Lykken er som en ball som man løper etter. Når man når fram til den, gir man den et spark med foten slik at man kan fortsette å løpe etter den! Det er løpingen som gjør at man føler seg stimulert. Lykken finner man i letingen, i iveren etter å nå fram til målet.

Resultat 1 - 10 av 10